Webhosting.

Website

hosting

Met alleen een domeinnaam, ben je er nog niet. Alle onderdelen van jouw website, moeten ergens opgeslagen worden.

woman learning at home online at school website, distance education

Hosting.

Met alleen een domeinnaam, ben je er nog niet. Alle onderdelen van jouw website, moeten ergens opgeslagen worden. Als iemand dan zoekt op jouw domeinnaam, laadt je website via een server en krijgt de bezoeker je website te zien. Met webhosting huur je een stukje ruimte op de server om jouw website op te kunnen slaan. Je kan hosting vergelijken met het bouwen van een huis. Zonder grond, ook geen huis. Degene die host biedt een stukje grond aan om jouw woning, in dit geval dus jouw website, op te bouwen. Het adres van jouw huis noemen we dan de domeinnaam.

Snel en veilig.

Zoekmachines vinden het belangrijk dat websites voor bezoekers goed werken. Google zet websites die snel laden hoger in de zoekresultaten. Wat doe jij als je een website wilt openen en deze traag laadt? Hoe snel klik jij naar een volgende website? Door snelle website hosting heb jij een goede basis voor je SEO. Naast snelheid zetten zoekmachines in op een veilige website. Een website hosting partij moet veilig en betrouwbaar zijn zodat jouw website goed bereikbaar is voor bezoekers. Wij werken met een SSL certificaat waardoor jouw website veilig is.

E-mail symbol

E-mail.

Overal ter wereld kun je e-mails versturen vanaf jouw eigen domeinnaam. Via onze webmail, waarmee je direct altijd al jouw contacten en agenda’s bij de hand hebt.
E-mail versturen vanuit je eigen domeinnaam staat professioneler dan werken met een gratis e-mail. Wij kunnen net zoveel e-mailadressen voor je aanmaken als je wilt.

Wil je meer weten?