Hosting

Webhosting

Met alleen een domeinnaam, ben je er nog niet. Alle onderdelen van jouw website, moeten ergens opgeslagen worden.

Hosting

Met alleen een domeinnaam, ben je er nog niet. Alle onderdelen van jouw website, moeten ergens opgeslagen worden. Als iemand dan zoekt op jouw domeinnaam, laadt je website via een server en krijgt de bezoeker je website te zien. Met webhosting huur je een stukje ruimte op de server om jouw website op te kunnen slaan. Je kan hosting vergelijken met het bouwen van een huis. Zonder grond, ook geen huis. Degene die host biedt een stukje grond aan om jouw woning, in dit geval dus jouw website, op te bouwen. Het adres van jouw huis noemen we dan de domeinnaam.

E-mail

Overal ter wereld kun je e-mails versturen vanaf jouw eigen domeinnaam. Via onze webmail, waarmee je direct altijd al jouw contacten en agenda's bij de hand hebt. E-mail versturen vanuit je eigen domeinnaam staat professioneler dan werken met een gratis e-mail. Jouw e-mail is snel en veilig bij ons. Wij kunnen net zoveel e-mailadressen voor je aanmaken als je wilt.

Snel en veilig

Zoekmachines vinden het belangrijk dat websites voor bezoekers goed werken. Google zet websites die snel laden hoger in de zoekresultaten. Wat doe jij als je een website wilt openen en deze traag laadt? Hoe snel klik jij naar een volgende website? Door snelle website hosting heb jij een goede basis voor je SEO. Naast snelheid zetten zoekmachines in op een veilige website. Een website hosting partij moet veilig en betrouwbaar zijn zodat jouw website goed bereikbaar is voor bezoekers. Wij werken met een SSL certificaat waardoor jouw website veilig is.

01

Hiermee kan je natuurlijk geen webdesign maken! Wat je wel kan doen is een goede tekst schrijven voor jouw website. Zorg ervoor dat je altijd nadenkt over wat je nu eigenlijk wil vertellen aan jouw klanten. Wil je de teksten niet zelf schrijven? Dan kunnen wij je natuurlijk ook helpen bij het vinden van een goede copywriter Het is zeer belangrijk om goed vindbaar te zijn op Google!

02

Responsive webdesign betekent dat jouw website werkt op verschillende soorten apparaten. Het is belangrijk dat de website zich aanpast aan de grootte van jouw scherm. Alle websites die worden ontworpen door MediaWow zijn responsive.