website laten maken | Webdesign Wageningen

Webdesign &

Branding Agency

Website laten maken? Onze websites zijn functioneel, goed vindbaar, zien er prachtig uit op ieder apparaat en dragen bij aan een hogere omzet. Wij helpen je graag!

Webshop nodig? Wij maken prachtige Woocommerce en Shopify webshops en kunnen je zelfs helpen met het inrichten van je winkel. Zo hoef jij je nergens druk om te maken.

Met alleen een domeinnaam, ben je er nog niet. Alle onderdelen van jouw website, moeten ergens opgeslagen worden. Dit kan bij ons veilig en snel.

Wij helpen jou je droomklanten te bereiken

Het is heel erg belangrijk om te weten wat je wilt uitstralen, hiermee trek je namelijk jouw droomklanten aan. Waarschijnlijk heb jij al heel wat ideeën in je hoofd, maar weet je niet hoe je dit moet omzetten in een webdesign. MediaWow kan je hierbij helpen en zorgen dat jouw ideeën realiteit worden.

Kennismaking

Wij vinden het bij MediaWow belangrijk om je te leren kennen. Dit kan zowel online als offline. Weet dat je altijd welkom bent op ons kantoor, we hanteren alle maatregelen die nodig zijn m.b.t corona.

Eerste opzet

Als we samen bepaald hebben wat jouw wensen zijn, gaan we voor je aan de slag met het ontwerpen van jouw website. Na ongeveer een week krijg je de eerste opzet te zien en gaan we bepalen welke punten er aangepast moeten worden.

Oplevering

Zodra deze punten zijn aangepast, doen we nog een laatste controle samen en vanaf dat moment kunnen we je site live zetten! Tot die tijd zorgen we natuurlijk dat jouw website under construction staat.

De prijzen zijn afhankelijk van jouw wensen. Om je inzicht te geven in de kosten staan hieronder de tarieven van onze abonnementen. Wil je meer weten over de eenmalige kosten voor het maken van jou website? 

Check out our work

Wat onze klanten over ons zeggen