Website Mediawow | website laten maken

Bijzondere websites

Anders dan anders,
dat is waar wij voor staan!

Webdesign

Jouw website is je visitekaartje en moet volledig kloppen bij wat je wil uitstralen met je bedrijf. Dit is de reden waarom we eerst samen in gesprek gaan over jouw wensen. Met onze stijlgids gaan we bepalen wat jij mooi vindt. Daarnaast gaan we natuurlijk bespreken wat het doel moet zijn van jouw website.

Hosting

Je denkt er waarschijnlijk niet over na maar webhosting is de basis van je website. Een mooie design is leuk, maar als er iets qua hosting niet goed gaat merk je dat direct aan je eigen website. Wij zorgen voor veilige en snelle hosting van jouw website.

Onderhoud

Een website is nooit af. Aanpassingen en updates zijn nodig om jouw website up and running te houden. Onderhoud is noodzakelijk en een website onderhouden kost veel tijd. Tijd die je liever aan iets anders wilt besteden. Daarom biedt Mediawow een alles in 1 pakket aan, waardoor jij geen omkijken meer hebt naar jouw website.

Our Happy Client

“Bij MediaWow ben je in goede handen. Ik krijg nog dagelijks complimenten over mijn website.”

Schermafbeelding 2020-12-08 om 10.48.49

Asmitha Werkman

Eigenaresse Luvely

01

Bij MediaWow vinden we het ontzettend belangrijk om transparant te zijn. Welke verwachtingen mag je hebben? Hoe lang gaat het duren voordat jouw website af is? Wat zijn de prijzen? De afgelopen tijd hebben we vaak te horen gekregen dat prijzen van webdesigners erg onduidelijk zijn en dat is juist niet wat we willen bij MediaWow. Vaste prijzen, geen uurtje factuurtje en echte beloftes die waargemaakt zullen worden.. Transparency builds trust!

02

Een goed webdesign is functioneel, conversie-stimulerend en veel meer dan alleen een mooi design. Het is de eerste indruk die je maakt! Een blijvende indruk maak je, als dat mooie ontwerp ook nog eens bijdraagt aan de omzet.

Mediawow instagram