Website.

Website

bouwen

De eerste indruk telt! Een website die goed werkt op alle apparaten en precies past bij jouw bedrijf. Binnen een paar seconden hebben jouw klanten al gezien of ze met je in zee gaan of niet. Als een website er niet professioneel uitziet of niet werkt zijn ze snel geneigd om af te haken.

woman learning at home online at school website, distance education

Visitekaartje.

Jouw website is je visitekaartje en moet volledig kloppen bij wat je wil uitstralen met je bedrijf.
Dit is de reden waarom we eerst samen in gesprek gaan over jouw wensen. Met onze stijlgids gaan we bepalen wat jij mooi vindt. Daarnaast gaan we natuurlijk bespreken wat het doel moet zijn van jouw website.

Onderhoud en updates.

Een website is nooit af. Aanpassingen en updates zijn nodig om jouw website up and running te houden. Onderhoud is noodzakelijk en een website onderhouden kost veel tijd. Tijd die je liever aan iets anders wilt besteden. Daarom biedt Mediawow een alles in 1 pakket aan, waardoor jij geen omkijken meer hebt naar jouw website.

Woman using a laptop mockup

Hosting.

Je denkt er waarschijnlijk niet over na maar webhosting is de basis van je website. Een mooie design is leuk, maar als er iets qua hosting niet goed gaat merk je dat direct aan je eigen website. Wij zorgen voor veilige en snelle hosting van jouw website.

Wil je meer weten?